STAMBENI KOMPLEKS HERCEGOVAČKA

LOKACIJA

Stambeni kompleks HERCEGOVAČKA je smešten u Zemunu na uglu ulica Hercegovačke i Živka Petrovića, u mirnom rezidencijalnom delu, između Prvomajske ulice i Auto puta Beograd – Zagreb E-75.

Prednost lokacije ogleda se u blizini svih neophodnih sadržaja za neometan i kvalitetan način života. U neposrednoj blizini nalazi se osnovna škola „PETAR KOČIĆ“ (300 m), predškolska ustanova, supermarketi i prodavnice. U blizini se nalaze: komercijalni sadržaji (apoteke, igraonice, mnogobrojni kafići i restorani, pošta, filijale mnogih banaka, kao i tržni centri: Ušće (7,6 km), TC Zmaj (2,6 km), Emmezeta (3 km), Aerodrom „NIKOLA TESLA“ se nalazi na svega 11 km vožnje auto-putem E-75. Čuveni Gradoš i šetalište pored reke udaljeno je 10 minuta.

Objekat je ušuškan u rezidencijalnom kvartu, zoni porodične gradnje, što budućim stanarima pruža mir i udobnost . Prvomajska ulica omogućava direktnu saobraćajnu vezu sa centrom Zemuna i Beograda, dok je pristup autoputu E-75 na svega par minuta udaljenosti.

Budućim stanarima, kako porodicama sa decom, mladim parovima, studentima tako i starijim osobama. Pored navedenih pogodnosti, stambeni kompleks pruža udobnost i sigurnost visokokvalitetne novogradnje od strane pouzdanog investitora i izvođača.

TEHNIČKI OPIS

SPRATNOST:  -2+ -1 + Pr + 3 + Ps 

Broj raspoloživih stambenih jedinica: 63 stana

Strukture: jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni.

Garaža: Pristup podzemnim nivoima garaže (-1 i -2) je direktan putem rampe i broji ukupno 65 parking mesta. Svi nivoi zgrade su povezani kako liftom tako i stepeništem sa ostatkom zgrade.

Terase: Sve stambene jedinice sadrže terasu, a određeni broj stanova na nivou prizemlja poseduje i pripadajuće dvorište odnosno baštu.

KONSTRUKCIJA OBJEKTA: Konstruktivni sistem zgrade, projektovan u skladu sa seizmičkim uslovima i uslovima geomehaničkih karakteristika lokacije, je skeletni – kombinacija vertikalnih armiranobetonskih elemenata i armiranobetonskih međuspratnih punih ploča. Krovna ravan se sastoji iz segemenata sa ravnima u nagibu od 2% sa odvodom preko slivnika sa integrisanim grejačima i vertikalama koje su povezane na atmosfersku kanalizaciju.

FASADA: Fasadu objekata čine različiti tipovi fasadnih zidova, u zavisnosti od spoljne materijalizacije i estetskog i funkcionalnog karaktera. Svi zidovi su zidani termoblokom, sa termoizolacijom i ventilisanom fasadom od kompozitnih materijala.

SPOLJNA STOLARIJA: Fasadna stolarija po stambenim jedinicama projektovana je kao pvc stolarija, izrađena od petokomornih profila renomiranog proizvođača REHAU sa elektropodesivim aluminijumskim roletnama.

ULAZNA VRATA OD ZGRADE: Ulazna stolarija predviđena je od aluminijumskih profila. 

GREJANJE: Svi stanovi su opremljeni sistemom podnog grejanja u svim prostorijama. Za svaki stan je predviđen centralni kotao sa termostatom za kontrolu svake prostorije ponaosob što obezbeđuje neverovatnu finansijsku uštedu na godišnjem nivou. Svaki stan je opremljen klima uređajem kao i sistemom prinudne ventilacije za sva kupatila i toalete.

Svaka stambena jedinica je opremljena video interfonom.

ENTERIJER

Stanovi su prostorno projektovani po najmodernijim standardima tzv. otvorenog prostora dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom.

Minimalna svetla visina je 270 cm u svim stanovima.

KERAMIKA I SANITARIJE: Podovi ulaznih holova, koridori i stepeništa su obložena granitnom keramikom prve klase renomiranog italijanskog proizvođača MARAZZI. Sva kupatila su urađena sa prvoklasnom granitnom keramikom do plafona italijanskog proizvođača MARAZZI. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarijama – ugradnim vodokotlićima i konzolnim wc šoljama sa sporospuštajućim poklopnim daskama švajcarskog proizvođača LAUFEN, zatim lavaboima (LAUFEN) i tuš kabinama sa staklenim paravanom nemačkog proizvođača HUPPE.

ULAZNA VRATA I UNUTRAŠNJA STOLARIJA: Ulazna vrata u stanove su tzv. sef odnosno sigurnosna, sa protivprovalnom bravom i metalnom potkonstrukcijom (završna obrada je farbani medijapan) renomiranog proizvođača BOSAL LUX. Unutrašnja sobna vrata su visokog kvaliteta, duplo šperovana, sa saćastom ispunom (završna obrada je farbani medijapan).

PREGRADNI ZIDOVI: Pregradni zidovi između dva stana kao i svi ostali unutrašnji zidovi su takođe od termobloka koji omogućavaju zvučnu izolaciju i termo barijeru prema najvišim standardima. Svi zidovi su malterisani, gletovani , zatim bojeni disperzijom.

PODOVI: Podovi stambenih jedinica su obloženi luksuznim hrastovim parketom (posebna kategorija parketa za podno grejanje)  renomiranog nemačkog proizvođača MEISTER sa medijapan bojenom lajsnom.

TERASE: Terase su sa modernom ogradom od kaljenog stakla dok je pod obložen retifikovanom granitnom pločicom (MARAZZI).

Strukture stanova

Jednoiposobni
Dvosobni
Dvoiposobni

Detalji


Kvadratura37,43 – 47,81m²
Spavaća soba1
Dnevna soba1
Terasaopcija

Detalji


Kvadratura41,40 – 66,8m²
Spavaća soba1-2
Dnevna soba1
Terasaopcija

Detalji


Kvadratura54,45 – 85,33m²
Spavaća soba1-2
Dnevna soba1
Terasaopcija

Galerija

Lokacija

Direktna prodaja od investitora

bez provizije za kupca

JD Properties & Consulting doo

Br. licence: 1293

Majke Jevrosime 47, Beograd, Srbija

+381(0)66 802 73 77  | +381(0)61 691 72 38

office@jdproperties.rs