MJ47 – Spoj savremenog dizajna i tehnologije

Projekat MJ47 je izuzetan koncept savremenog poslovanja u centru grada.

Fasada zgrade čine celinu modernog dizajna ravnih linija u savršenoj kombinaciji sa diskretnim svetlima. Takođe IT sistem povezivanja na internet mrežu kojim zgrada raspolaže je najsavremenije tehnologije i BMI sistema, kao i sistem centralnog grejanja i hlađenja unapređene tehnologije.

01

Lokacija, lokacija i lokacija.

MJ47 je zgrada smeštena u jezgru Beograda svega nekoliko koraka udaljena od svih znamenitosti Starog grada. Ova poslovna zgrada nalazi se u blizini opštine Stari Grad i brojnih komercijalnih sadržaja u delu ulice Majke Jevrosime koja gravitira centru, istovremeno nedaleko od Skupštine ali i od  šetačke zone grada. Zgrada je udaljena na svega nekoliko minuta od Terazija i Knez Mihailove ulice u kojima su smešteni brojni poznati hoteli…

02

Prijemni hol

Prijemni hol čini spoj modernog dizajna New York-a i skadinavskog minimalizma u koji je savršeno uklopljena sa komadima unikatnog nameštaja lokalnih dizajnera. Poslovna zgrada  poseduje dva lifta od koga je jedan panoramski sa pogledom na grad. Prijemni hol sa velikom recepcijom koja je pogodna za sastanke otvorenog tipa sa klijentima.

03

Parking prostor

Na raspolaganju je veci broj parking i garažnih mesta.

04

Opis jedne poslovne celine

MJ47 se sastoji od dve zgrade i predstavlja jednu celinu za izdavanje.

Galerija

Lokacija

JD Properties & Consulting doo

Br. licence: 1293

Majke Jevrosime 47, Beograd, Srbija

+381(0)66 802 73 77  | +381(0)61 691 72 38

office@jdproperties.rs